Powerland Team - 2/21/2023

Κινητή τηλεφωνία: Σύντομα θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή Powerland

Το Tachyon, το αμιγώς ηλεκτρικό ATV που κατακτά τον κόσμο, πρόκειται να γίνει ακόμα καλύτερο. Η εφαρμογή Powerland για κινητά, η οποία επιτρέπει στους αναβάτες να παρακολουθούν τα διαγνωστικά, την τοποθεσία και την υγεία του οχήματός τους με μερικά μόνο πατήματα, θα είναι σύντομα διαθέσιμη στην Ευρώπη. Αυτή η λειτουργία συνδεδεμένης περιπέτειας θα φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι αναβάτες αλληλεπιδρούν με το Tachyon τους και θα τους επιτρέψει να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο της εκτός δρόμου εμπειρίας τους.

Η εφαρμογή Powerland είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές iOS όσο και για συσκευές Android και έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες του Tachyon να αξιοποιήσουν στο έπακρο το όχημά τους. Με την εφαρμογή, οι αναβάτες μπορούν να παρακολουθούν την απόδοση του Tachyon τους, να εντοπίζουν τη θέση του οχήματός τους και να παρακολουθούν τις εργασίες συντήρησης. Η εφαρμογή παρέχει επίσης ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη στάθμη και την εμβέλεια της μπαταρίας του οχήματος, διασφαλίζοντας ότι οι αναβάτες δεν θα μείνουν ποτέ αποκλεισμένοι στη μέση μιας διαδρομής.
Με την εφαρμογή Powerland, το Tachyon γίνεται κάτι περισσότερο από ένα απλό όχημα εκτός δρόμου- γίνεται μια συνδεδεμένη περιπέτεια.

Η κυκλοφορία της εφαρμογής Powerland στην Ευρώπη σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για τη μάρκα Powerland. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να παρέχει στους αναβάτες τα εργαλεία που χρειάζονται για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εκτός δρόμου εμπειρία τους, και η εφαρμογή Powerland είναι το τέλειο παράδειγμα αυτής της δέσμευσης. Με την εφαρμογή, οι αναβάτες μπορούν να οδηγήσουν την εκτός δρόμου εμπειρία τους στο επόμενο επίπεδο και να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο του Tachyon τους.

Το Tachyon πρόκειται να γίνει ακόμα καλύτερο με την κυκλοφορία της εφαρμογής Powerland για κινητά στην Ευρώπη. Οι λειτουργίες συνδεδεμένης περιπέτειας της εφαρμογής και η ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο θα φέρουν επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι αναβάτες αλληλεπιδρούν με το Tachyon τους και θα τους επιτρέψουν να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο της εκτός δρόμου εμπειρίας τους. Έτσι, αν είστε κάτοχος Tachyon στην Ευρώπη, ετοιμαστείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή και να απογειώσετε την εκτός δρόμου εμπειρία σας!

Start Your Adventure Now.
Find a Local Dealer.

Unleash the power of the Tachyon. Find a local dealer now and start your off-road adventure today.